نقش ظروف مسی در سلامتی

>
>
>
>
> معروف است که پزشکان به کسانی که از درد مفاصل رنج می‌برند، داشتن یک دست‌بند
> مسی
> را توصیه می‌کنند و دلیل این امر را هم کمبود یون‌های مسی در خون ذکر می‌کنند
> که با
> تماس دست‌بندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته
> می‌شود.
>
>
> از سوی دیگر محققین، یکی از علت‌های بروز بیماری آلزیمر را رسوب یون‌های
> آلومینیوم
> در مغز عنوان می‌کنند.
> تا چند دهه پیش، مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از
> قابلمه‌های مسی استفاده می‌کردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع
> پخت
> غذا دائم درون آن قرار می‌گرفت ...
>
>
> هیچ‌کس نمی‌دانست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیرد، فقط
> می‌دانستند
> برای پخت غذا خیلی لازم می‌باشد.
>
> داستان از این قراره که بدن (مخصوصاً مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل
> اسیدلاکتیک و
> کورتیزول به ٦ میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.
>
> کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و مدام
> دهن‌دره کنید. در ضمن هیچ کارخانه داروئی نمی‌تونه از یون یک عنصر برای شما قرص
> تهیه کنه ... و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما می‌دهند شامل مولکول
> آهن
> هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.
>
>
> ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی، از یون آزاد شده این
> ظرف
> استفاده می‌کند و در بدن شما فوق‌العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد می‌‌کنه دیگه
> از
> اون دهن‌درگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی
> میشود.
>
>
>
>
> ولی یک دفعه توی دهه ٥٠ از این نون خشکی‌ها اومدند و داد می‌زدند (قابلمه مسی
> ....... کفگیر آهنی خریداریم ...) و با یک قیمت مناسب این قابلمه‌ها را خریدند
> و به
> جاش قابلمه آلمینیومی می‌دادند که بهش می‌گفتند رویی. هیچکس توی اون دهه نفهمید
> این
> همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟
>
> بعدش هم که الان ظرف‌های استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا
> توش
> زود می‌پزه و به کف ظرف نمی‌چسبه. ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون‌های مضر
> در
> این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... می‌تونند در
> جا، یک
> کودک ٦ ماهه را ظرف یک سال به بیماری‌های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال
> را
> در طی ٥ سال به بیماری‌های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.
>
> من به همه دوستان پیشنهاد می‌کنم حتماً برای پخت غذا (مخصوصاً غذاهای آبکی) از
> قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یک بار هم شده تا ظرف سه روز
> اثر
> آن را روی بدن خودتون ببینید.
>
> حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) یک تیکه آهن
> می‌اندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره ... این کار باعث آزاد شدن یون‌های
> آهن و
> سلامتی بدن می‌شود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریباً در حد صفر دچار
> بیماری‌های خونی و سرطان خون می‌شوند.
>
>
>

 Reply

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد